Je begint automatisch bij de Index, daarna klik je door naar de 'Keuzepagina' waar je kan kiezen tussen Afrika, Land Rover of Foto's uit Noord Amerika.

Een meer schematisch overzicht van de site staat onder aan deze pagina. Zoals je ziet zijn er dus drie vertakkingen.

1.In het 'Afrika' gedeelte kan je kiezen tussen landen, Dieren en Links. Bij Dieren en Landen komen weer nieuwe keuze mogelijkheden naar verschillende dieren of verschillende landen.

2.Het'Land Rover' deel geeft je een aantal keuzes m.b.t. mijn Land Rover geschiedenis van de afgelopen 9 jaar. Je kan weer kiezen uit 3 periodes, 1991-1994, 1995-1997 en 1998- 2002.

3.Het 'Amerika' deel van de site bestaat voornamelijk uit foto's gemaakt in de National Parks van Noord-Amerika. Ja dit deel is niet opgenomen in de navigatiestructuur maar zeker wel de moeite waard.

In de rechterbalk waar de kleine plaatjes staan kan je naar een bepaald dier, land of onderwerp doorklikken. Klik je op een Land Rover dan kom je op de relevante Land Rover pagina, klik je op b.v. een leeuw dan kom je uit op de Leeuwpagina.

Verder zijn de meeste pagina's zo opgebouwd dat er een grotere foto in beeld komt met daaronder een tekstblok. In de tekst kan je weer hyperlinks aanklikken, herkenbaar aan het  vette en onderstreepte lettertype. Wanneer je browser het aan kan dan worden deze woorden blauw als je er met je muis overheen gaat. Deze links brengen je naar een andere foto. Zo staan er op elke pagina een aantal foto's die je alleen te zien krijgt als je dus de hyperlink aanklikt.

Waar je ook bent op de site, 'Home' brengt je altijd weer terug naar de Homepage, het 1e keuzemenu van Afrika, Land Rover en Foto's. 

Afrika

Land Rover

Amerika

naar boven