Afrika

Afrika is een werelddeel dat tot de verbeelding spreekt. Zelf heb ik een aantal jaren gewoond en rondgereisd in het zuidelijk deel van dit contingent. De meeste tijd heb ik doorgebracht in Zimbabwe en Botswana, daar heb ik voor een Nederlandse reisorganisatie kampeersafari's verzorgd. Ook heb ik zelf allerlei reizen georganiseerd met mijn eigen Land Rover. Met de knoppen die hier links staan afgebeeld kan je rondkijken op de verschillende pagina's van het Afrika gedeelte van mijn site. Ook kan je gebruik maken van de Hyperlinks in de tekst.  

Hieronder een korte toelichting:

Landen, brengt je naar verschillende landen in het zuidelijk deel van Afrika. Informatie over natuur, cultuur en reizen.

Dieren, hier kan je kiezen uit verschillende beesten die je tegen kan komen in Afrika, lees meer over o.a. Leeuwen, Hyena's en Olifanten.

Links, deze pagina geeft een overzicht van een aantal populaire algemene Afrika links. Verschillende andere Landen- en Dierenpagina's hebben ook links naar meer specifieke onderwerpen.

Op het Land Rover gedeelte van de site zie je mijn Land Rover in aktie in Afrika. Klik hier voor een link naar het Land Rover deel.

       

  Landen  Dieren Links

naar boven